Jógaszőnyegek, jógatéglák és jógaolajok széles választéka!

JÓGASZŐNYEG rendelése mellé AJÁNDÉK táska!

Meditációs CD felnőtteknek

Cikkszám
143
3 000 Ft
Készleten

A felnőtteknek szóló Meditációs CD segíti az elmélyüléseket, alkalmazásával sokkal könnyebben birkózunk meg a napi feladatokkal, hamarabb találjuk meg a lelki békénket, és természetesen a testünk ápolása mellett a lelkünké sem marad el. Webshopunkban kedvező árakkal és gyors kiszállítással segítünk, hogy a testi felfrissülés mellet a lelki jólét is jelen legyen a mindennapokban!

Bővebb információk

Termékleírás

Móricz Kata vagyok théta healing konzulens és lélekgyógyász. 

A mindennapi munkám során azt látom, hogy sokszor a testi és lelki problémák hátterében, a mindennapokba való beleveszés húzódik meg. Hisz ha nincs egy rutin, egy rendszer, akkor nem tudjuk feldolgozni a velünk történteket, és csak gyűlnek és gyűlnek az elfojtások, a fájdalmak, és még sorolhatnánk.

Ez a CD azért született, hogy segítsen abban, hogy a mindennapjainkat keretbe tudjuk foglalni. 

A CD-n egy reggeli, rövidebb, és egy esti, hosszabb meditáció található, valamint egy napközben hallgatható pozitív megerősítéseket tartalmazó rész. 

Ha a napjainkba beépítjük ezeket a pár perces kis gyakorlatokat, elmélyüléseket, sokkal könnyebben birkózunk meg a napi feladatokkal, hamarabb találjuk meg a lelki békénket, és természetesen a testünk ápolása mellett a lelkünké sem marad el.

Ezeket a meditációkat is, egy ezekhez alkotott gyógyító zene kíséri, mely külön a testünkre hatva, annak öngyógyító folyamatait indítja el.

Szállítási információk
  • A kiszállítás 12.000 Ft felett ingyenes!
  • 2-5 nap a szállítási idő.
  • A GLS futárszolgálat végzi a kiszállítást!

 

Adókulcs
hu|standard

Oszd meg barátaiddal ezt a terméket!

Miért válaszd a YogaCity termékeit?

Szakmai háttér - Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy kínálatunkba csak azok a termékek kerüljenek, amiket mi is használunk a mindennapi jógázás során és szakmailag biztosan állíthatjuk, hogy használatuk tökéletesen megfelel a gyakorlatok kivitelezése során.

Környezettudatosság - Törekszünk arra, hogy elhozzuk azokat a jógafelszereléseket, amelyek káros összetevőktől mentesek. Így tettük le voksunkat a természetes, környezetbarát parafa jógaszőnyeg mellett, melynek használata során egyaránt megmarad a jóga gyakorlásának öröme és a bolygónk védelmére szentelt figyelem is.

Magas minőség - Hosszas válogatás során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy milyen alapanyagokból készülnek a termékek. Ennek következtében biztosak vagyunk abban, hogy nem pattog le a felülete, ezért sokáig hű társad lesz egy-egy termék.

Vélemények

Szeretnéd megtudni, hogy mit mondanak vásárlóink a nálunk vásárolt termékekről?
Itt és most megtudhatod.

November óta használom a csakrás jógaszőnyeget, a parafás változatot, és egyszerűen imádom!!! Öröm rajta minden jóga óra!!! Ami engem nagyon megfogott a természetessége, és a minősége!!! Nem csúszik, könnyen kezelhető, minőségi termék!!! Természetesen mindegyik jógamatrac gyönyörű, az összeset hazavinném!!! Tiszta szívből ajánlom mindenkinek a Jógacity termékeit!!!

Móricz Katalin

Körülbelül fél éve használom a csakrás matracot, és csak ajánlani tudom mindenkinek. Nem csúszik, a vastagsága is megfelelő. A jóga gyakorlás mellett, az egyéni rezgésterápia, valamint hangfürdők alkalmával rendszeresen bevetésen van. A csodás látvány mellett a tapadása is pont tökéletes a hangtálaknak is.

Seres Krisztián

Iratkozz fel exkluzív ajánlatainkra!